andreenannetblok.nl

hardloop nieuws

08-01-2021

Update HMZ virtual Run.

Update HMZ virtual Run.

De Haag - Op 30 januari zal André Blok deelnemen aan de halve marathon van Zoetermeer.

Maar omdat we nu in een coronacrisus zitten, is deze wedstrijd virtueel.

Dat wil zeggen, dat je hem vanaf huis kunt lopen via de app Racemap.

André loop deze wedstrijd rondom recreatiegebied Madesten en heeft een parcors uitgezet van 2 grote rondes, met de passage bij het Westerhonk tot Monster en het bevat dan nog één kleinere ronde.

"Ik ben er klaar voor. Heb nu een paar keer getraind met een fietser en het ziet er goed uit. Omndat de lockdown waarschijnlijk verlengd gaat worden, kunnen er geen drie fietsers mee. Dit is natuurlijk balen.

Ik zal in dit geval gaan lopen met één fietser, die zowel de app start, als ook de fietsnavigatie. En er loopt wel nog een loper mee voor de eersyte 8 KM.

De voorbereidingen gaan goed. Heb over mijn hoofd een tondeuse gehaald en volgens mij helpt het echt. Gisteren 13,2 KM van het parcours gelopen en was bijna 2 minuten sneller dan een week eerder. Liep gisteren 5minuten en 6 seconde per kilometer.

Dit zijn gegevens die belangrijk zijn voor een eindtijd.". André wil starten om 10;30 uur en de start is thv van de oprijlaan van landgoed Ockenburgh.

16-12-2020

Virtuele halve marathon uitgesteld.

Den haag/Loosduinen - Het was de bedoeling, dat André Blok de virtuele halve marathon van Zoetermeer zou gaan lopen op 17 Januari. maar de  lockdown heeft hij samen met zijn vouw Annet besloiten, om deze wedstrijd uit te stellen.

Er zouden drie fietsers mee fietse en André heeftr zelfs een loper kunnen regelen voor de eerste 8 km.

Het is een mooi en snel parcours.

Deze wedstrijd is van 17 januari verplaatst naar 30 januari 2021.

Alle fietsers hebben een taak.

Er is de laatste weken druk gewerkt, om het parcours in orde te krijgen en ook veilig te maken voor zowel voor de fietsers als ook voor de lopers.. En zo voldoet hij ook aan de afstand, die nodig is voor een halve marathon (21.1 KM)

Zo fiets Annet met navigatatie, om de snelheid, afstand en het parcours aan te geven. Dan hebben we een fietser, om de app te bedienen, zodat iedereen ons kunt volgen via de live straem. Dan moet je wel de racemap op de telefoon installeren en we hebben een fietser om foto's te maken.

04-12-2020

André Blok loopt virtuele halve marathon Zoetermeer.

André Blok loopt virtuele halve marathon Zoetermeer.

Den Haag - André  Blok inmiddels 56 jaar loopt op 17 januari de virtuele halve marathon van Zoetermeer.

Wat is een virtuele wedstrijd eigenlijk? Dat is de vraag wat veel gevr

Een virtuele wedstrijd loop je vanuit huis. Je moet je dan wel inschrijven voor deze wedstrijd en de racemap installeren  op je smartfone. Zo kunnen iedereen die deze app heeft je live volgen.

André zal met een gps horloge lopen en de gegevens uploaden en opsturen naar de organisatie

André heeft een parcours uitgemeten en zorgvuldig bestudeerd. He t parcours bestaat uit drie rondes rond recreatiegebied Madestein.

Het is één  ronde van 7, 77 km, een ronde van 7, 50 km en een kleinere ronde van 5,4 km. Hij voldoet precies aan de afstand namelijk

21,23 km. Het gaat de boeken in als een echte wedstrijd. André zal tijdens deze halve marathon begeleid worden door een aantal fietsers.

Eén  van de fietsers zal de app starten, want André zal niet lopen met een smartfone. De andere fietsers z zullen de kilometers in de gaten houden en water aanbieden na elke 5 km.

André heeft aangegeven voor een tijd te gaan.

Je k u nr deze virtuele loop van Zoetermeer lopen van15ott 31 januari

 Tussen deze data is hij zichtbaar in de app.